‘ŞEHİR MEZARLIĞI’ PROJEMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Görele Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımların içerisinde yer alan ‘Şehir Mezarlığı’ projemizde saha çalışmalarımız devam ediyor.

Şehrin sosyo-ekonomik rezervlerini iyi bilen ve buna göre hareket eden, kazandırdığı yatırımlar ve yapmış olduğu hizmetlerle Görele’yi marka şehir haline getiren Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.

Çeşmebaşı Mahallesinde bulunan ve Dr. Nafiz Ömer Namazcı tarafından belediyemize bağışlanan 2 Bin 450,57 metrekarelik arazi üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü Şehir Mezarlığına cenaze nakil işlemleri de yapılmaya başlanmıştı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Dr. Nafiz Ömer Namazcı tarafından belediyemize bağışlanan arazi üzerine inşa edilen şehir mezarlığında plan ve proje dahilinde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Şehir Mezarlığı projesinde her şeyin ayrıntılı olarak düşünülüp, usulüne uygun bir şekilde yapılacağını kaydeden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Projemiz sadece mezarlıkla sınırlı değil, içerisinde barınaklar, dinlenme, abdesthane gibi yerlerde yer alacaktır. Görele halkına hayırlı uğurlu olsun. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.