‘Şehir Mezarlığı Projesi’nde Çalışmalara Başlandı!

Şehrin sosyo-ekonomik rezervlerini iyi bilen ve buna göre hareket eden, kazandırdığı yatırımlar ve yapmış olduğu hizmetlerle Görele’yi marka şehir haline getiren Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener tarafından bir proje daha hayat buluyor.

Dr. Nafiz Ömer Namazcı tarafından Çeşmebaşı Mahallesinde bulunan 2 Bin 450,57 metrekarelik arazi Şehir Mezarlığı projesi için Başkanımız Tolga Erener’inde katılımıyla İlçe Tapu müdürlüğünde imzalanan protokolle Görele Belediyesine bağışlanmıştı.

Belediyemiz tarafından söz konusu arazide çalışmalara başlandı. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkanımız Erener, araziyi yerinde inceledi.Başkanımız Erener, Çeşmebaşı Mahallesi’ne kazandırılacak proje ile birlikte ilçenin Şehir Mezarlığı’na kavuşacağını belirterek, Dr. Nafiz Ömer Namazcı tarafından belediyemize bağışlanan arazi üzerinde gerekli incelemeler yapılarak, plan ve proje dahilinde hayırlısıyla çalışmalarımıza başladık.

Ben öncelikle bu araziyi belediyemize bağışlayarak, böylesine hayırlı bir işe öncülük etmiş Dr. Nafiz Ömer Namazcı’ya teşekkürlerimi iletiyorum. Şehir Mezarlığı projemizde her şey ayrıntılı olarak düşünülüp, usulüne uygun bir şekilde tamamlanacaktır.

Projemiz sadece mezarlıkla sınırlı değil, içerisinde barınaklar, dinlenme yerleri, abdesthane gibi yerlerde yer alacaktır. Görele halkına hayırlı uğurlu olsun,dedi.