ŞEHİT AİLELERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİK

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla şehit aileleri ile Güneydoğu gazisi Mehmet Cındık’ı ziyaret etti.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla 2016 yılında Van’ın Çaldıran ilçesinin Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Murat Kasım, 1994 yılında Hakkari’de şehit olan Jandarma Er Coşkun Köçek ile 1994 yılında Tunceli Hozat’ta gazi olan Mehmet Cındık’ın evlerine konuk oldu.

Başkanımız Tolga Erener, şehit ve gazilerin, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdıklarını belirterek, “Milletin milli iradesi ve gücü sayesinde demokrasi ve cumhuriyete yönelik kalkışılan darbe girişimi engellenmiştir. Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Cumhuriyetimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Türkiye büyük bir devlettir. Milletimiz büyük bir millettir. Ben bu ülke, vatan, millet ve bayrak için göğsünü kurşunlara siper eden tüm şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum” dedi.

Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, Jandarma Karakol Komutanı j. Üsteğmen Tamer Yiğit, Askerlik Şube Başkanı Teğmen Serkan Dursun, İlçe Müftü Vekili Ali Abdullah Arslan ve Kumyalı Şehitlik Cami İmamı Şenol Yılmaz katıldı.