ŞEHRİMİZİ RENGARENK SÜSLEMEYE DEVAM EDİYORUZ!

Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla Görele’ye modern bir kimlik kazandıran Belediyemiz yazlık çiçeklendirme çalışmalarına başladı.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz binlerce mevsimlik çiçeği toprakla buluşturmaya devam ediyor. Kentin dört bir yanında çiçek dikimine yaz-kış devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe, kavşak, meydan ve yol kenarlarını rengarenk çiçeklerle süslemeye başladı.

Mevsimlik çiçek dikimi çalışmaları ile Görele’de yeşil alan miktarı her geçen yıl artmaya devam ederken, vatandaşlar oluşturulan görsel güzelliği beğeniyle izliyor. Çiçekler, hem hoş kokuları hem de görüntüleriyle halkın büyük beğenisini kazanarak, ilçede güzel bir atmosfer yaşatıyor.

Peyzaj çalışmalarına yaz-kış ara vermeden devam ettiklerini belirten Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Güzel, yaşanabilir ve kent estetiğine sahip bir şehir olması için çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizim için önemlidir. Çevreye ve doğaya verdiğimiz önemle, her dokunuşumuz, yapılan her çalışma ve rötuş, şehrimize artı değer katmak içindir. Yaz boyunca renkli kalacak mevsimlik çiçeklerle tüm alanlarımızda uygun olan yerlere dikimler yapılarak görsel zenginliği arttırmaya ve şehrimizi daha cazip bir hale getirmeye devam ediyoruz” dedi.