SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SEVİMLİ DOSTLARIMIZI UNUTMADIK

Görele’de etkili olan kar yağışında Belediye ekiplerimiz sevimli dostlarımızı unutmadı.

Sokak hayvanlarımız için harekete geçen Görele Belediyesi ekiplerimiz ilçemizdeki beslenme istasyonlarına su ve mama bıraktı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, sevimli dostlarımızı hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek, “Yaratılan her canlıya merhamet anlayışımız ile sürekli olarak ilçemizdeki minik dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını gideriyor, veteriner ekibimizle gerekli sağlık taramalarını yaparak hızlıca tedavilerini gerçekleştiriyoruz. İlçemizde etkili olan kar yağışı sevimli dostlarımızı zora sokmaktadır. Bizler de bu duruma kayıtsız kalmadık. Ekiplerimiz, hemen harekete geçerek ilçemizde sevimli dostlarımız için oluşturduğumuz beslenme istasyonlarına mama ve su bıraktı. Böylece onların beslenme ihtiyacını da gidermiş olduk. Tüm vatandaşlarımızın sevimli dostlarımız için elini taşın altına koymaya davet ediyoruz” dedi.