SOKAK HAYVANLARIMIZI BESLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz sokak hayvanlarının beslenmesi için ilçenin belirlenen noktalarına kurulan ‘Sokak Hayvanlarını Besleme Odağı’na yem koyarak, sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyor.

Belediyemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçede bulunan beslenme odaklarına her gün yem koyarak sokak hayvanlarımızın aç kalmasının önüne geçiyor.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, sokak hayvanlarımızı sahip çıkma konusunda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet etti.

Sokak hayvanlarına yardım etmek isteyen herkesin ‘Sokak Hayvanlarını Beslenme Odağı’na yiyecek yardımında bulunabileceğini ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde sokaklarda yaşayan hayvanlarımıza yardımcı olmak maksadıyla ilçemizde değişik noktalara beslenme odakları koyduk. Sevimli dostlarımızın siz değerli halkımızın da destekleriyle yanında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.