Sorunsuz Alt ve Üst Yapımızın Faydasını Gördük!

Bölgemizde etkili olan sağanak yağış nedeniyle meydana gelen heyelanlarda hasara neden oldu.Heyelan olan bölgelerde belediye ekiplerimiz anında müdahalede bulunarak, tüm olumsuzlukları ortadan kaldırdı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve Başkan Yardımcımız Halil Ekiz, heyelan meydana gelen Hendekbaşı ve Kaba Mahallesi’ndeki bölgelerde incelemelerde bulunarak, hasar tespitinde bulundular.

Başkanımız Erener ve Başkan Yardımcımız Halil Ekiz, daha sonra Mahalle Muhtarlarından hasarla ilgili bilgi aldı.Başkanımız Erener, Görele’nin 8 Ekim’de yaşanan sel afetini tekrar hatırladıklarını söyledi.Sorunsuz yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının meydana gelen sağanak yağışta çok büyük faydasını gördüklerini belirten Başkanımız Erener, Görele 8 Ekim’de yaşanan sel afetini tekrar hatırladı. Sorunsuz yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının meydana gelen sağanak yağışlarda çok büyük faydasını gördük.

İlçemiz merkezde herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Mahallelerimizde ise yaşanan heyelanlar nedeniyle küçük çapta hasarlar meydana gelmiştir.

Ekiplerimiz meydana gelen heyelanlara anında müdahale ederek, olumsuzlukları ortadan kaldırmışlardır,dedi.