Söz Verdiğimiz Projemize Devam Ediyoruz!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in mahalli seçimler öncesi söz verdiği Her mahalleye çocuk parkı projesi devam ediyor.

Startı Yeşiltepe Mahallesi’nden verilerek Kumyalı Mahallesine yapılarak tamamlanan çocuk parkı Bozcaali Mahallesi’nde de hayat buluyor.Bozcaali Mahallesi’nde Çocuk parkı için başlanan betonlama çalışmaları mahalle halkının takdirini topladı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.Modern ve yaşanılabilir bir kentte çocuk oyun parkları ile dinlenme tesislerinin büyük öneme sahip olduğunu belirten Erener, şunları kaydetti:”Her mahalleye çocuk oyun parkı projemizin Yeşiltepe ve Kumyalı Mahallelerinden sonra üçüncü ayağını Bozcaali Mahallesi’ne yaptırıyoruz. Söz verdiğimiz projelerimizi son sürat yerine getiriyoruz. Görele hizmet ve yatırım anlamında gelişmeye, büyümeye, modernleşmeye devam ediyor.

Yeşiltepe ve Kumyalı Mahallesine yaptığımız çocuk parkımızı şimdide Bozcaali Mahallemize yapıyoruz. Plan ve proje dahilinde yer tespitlerinin iyi değerlendirilip, seçiminin en iyi şekilde yapılan alanları modern çocuk parklarıyla donatıyoruz, dedi.