SPORCULARIMIZ TERÖR OLAYLARINI PROTESTO ETTİ!

Belediyemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Eyüp Yılmaz Halı Saha Futbol Turnuvası” karşılaşmasında sporcularımız terör olaylarını kınadı.

Maç öncesi karşılaşmaya “Eli toprak kokan anaların evlatları olduğu sürece vatan bölünmez, şehitler ölmez” pankartıyla çıkan sporcular, terör olaylarını protesto ettiler.

Protestoya Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’de destek vererek, hain saldırılar sonucu şehit düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diledi.

Terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Son günlerde ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak için emperyalist güçlerin oynadığı oyunlara ve terör örgütüne tepki olarak sporcularımız böyle bir pankart hazırlamışlardır. Maçtan önce taraftarımızın karşısına bu pankartla çıkarak da teröre ve destekçilerine gereken dersi vermiştir. Ben sporcularımızı tebrik ediyorum. Gerçekten de eli toprak kokan anaların evlatları olduğu sürece ülkemizi bozmak isteyenler emellerine ulaşamayacaklardır. Yabancı milletlerin gıpta ile baktığı ülkemizde bizi bölmek isteyenleri nefret ve lanetle kınıyor, hain pusu ve saldırılar sonucu şehit düşen şehitlerimizi rahmetle anıyorum”