‘SPORLA İÇ İÇE YAŞAM’ ETKİNLİĞİMİZDE ÇOCUKLARIMIZ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Görele Belediyesi tarafından çocuklarımıza yönelik ‘Sporla İç İçe Yaşam’ etkinliği düzenlendi.

Görele Belediyesi Manasur Mevkii Piknik Alanında düzenlenen etkinlikte çocuklarımız kurulan parkurla gönüllerince eğlendi.

Çocuklarımızı bu etkinliğinde yalnız bırakmayan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çocuklarımızla yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kurulan parkurda yarışan çocuklara eşlikte eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik bu gibi sportif faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle bir çok etkinliklere ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Pandemi kısıtlamalarının sona ermesiyle birlikte kültür, sosyal ve sportif faaliyetlerimize Görele Belediyesi olarak başladık. ‘Sporla İç İçe Yaşam’ etkinliği çerçevesinde çocuklarımızı bir araya getirerek, onlara faydalı aktivitelerde bulunduk. Bu gibi etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecek” dedi.

Etkinlik sonunda çocuklarımıza kek ve meyve suyu dağıtımında bulunuldu.