STADYUM DEREMİZDE ISLAH ÇALIŞMARINA BAŞLANDI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in girişimleri sonucu ilçenin Yeşiltepe Mahallesi Stadyum Deresi’nde ıslah çalışmalarına başlandı.

Yıllardır ıslah edilmeyi bekleyen ve ilçenin önemli atar damarlarından birini oluşturan Yeşiltepe Mahallesi Stadyum Deresi, Belediye Başkanımız Tolga Erener’in girişimleri sonucu ıslah edilmeye başlandı. Belediye Başkanımız Tolga Erener, böylelikle Yeşiltepe Mahallesi için büyük tehdit oluşturan bir sorunu daha bertaraf etti.

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından ihalesi gerçekleştirilerek, Stadyum deresinde başlatılan ıslah çalışmaları tamamlandığında özellikle aşırı yağışlar sonucu risk taşıyan ve yaz aylarında yerleşim bölgesini rahatsız eden unsurlar ortadan kalkmış olacak.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Yeşiltepe Mahallesi Stadyum arkasında başlatılan dere ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlçenin atar damarlarından birini oluşturan ve Stadyum deresi yüzünden risk altında olan Yeşiltepe Mahallesinin büyük bir sorununa el attıklarını belirten Başkanımız Erener, “Yeşiltepe Mahallesi Stadyum deresinde hayırlısıyla ıslah çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız tamamlandığında özellikle aşırı yağışlar sonucu risk taşıyan ve yaz aylarında yerleşim bölgesini rahatsız eden unsurları ve görüntüleri ortadan kaldırmış olacağız. Yine yatırım programında Kaba deresi, Soğuksu Okluobuz, Hendekbaşı Cumhuriyet Okulu, Bahçelievler elektrik mevkii, Bozcaali Akpet arkası ve Çömlekçi -Çanakçı derelerindeki 2. Etap ıslah çalışmaları da bulunmaktadır. Ben başta Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu olmak üzere Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’ye, Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Sabri Öztürk’e, Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber ve emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.