TARİHİ MAHALLE MEZARLIĞIMIZDA KORKULUK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI!

Belediyemiz tarafından Sayfiye Mahallesi Şehit İbrahim Öner Sokak’ta bulunan tarihi mahalle mezarlığımızda korkuluk çalışmaları da yapıldı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalar dâhilinde tarihi Sayfiye Mahalle Mezarlığı’nı da bakım ve onarıma alarak, tarihi mezarlığın çevre düzenlemesinin ardından demir korkuluk çalışmaları da yapıldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Sayfiye Mahalle Muhtarı Mehmet Haluk Öner ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek, Tarihi Sayfiye Mahalle Mezarlığı çevre düzenlemesi, demir korkuluk ve ışıklandırma çalışmasıyla birlikte kent estetiğine uygun bir görünüm kazandırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Başkanımız Erener, “Görsel açıdan olumsuz bir görüntü veren Tarihi Sayfiye Mahalle Mezarlığı’nı kent estetiğine uygun şık bir görüntüye kavuşturmak adına bir çalışma başlattık. Kabristanlık çevresinde yaptığımız düzenleme ve demir korkuluk çalışmalarının ardından ışıklandırma çalışmalarıyla mezarlık içi bakım ve onarımların da tamamlanmasıyla ilçemize yakışan bir alana sahip olacaktır” dedi.

Başkanımız Erener, daha sonra mahalle sorunlarını yerinde inceleyerek, mahalledeki çocuklara gofret dağıttı.