TARIM VE ORMAN BAKANIMIZ İLÇEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli, Görele’ye gelerek, Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçemize gelen Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli’yi karşılayarak, belediyemiz meclis toplantı salonunda ilçe ile ilgili taleplerini sundu.

İlçe esnafımızı da ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli, daha sonra ilçede incelemelerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli, ilçe stadyumunda kendisini karşılayan Kadınlar Hentbol Türkiye Süper Liginde mücadele eden Görele Belediyesi Spor Kulübümüz teknik heyeti ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirerek, ligde başarılar diledi.

Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli’ye ilçemiz ziyaretinde Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, Tarım ve Orman Bakanlığımıza bağlı Genel Müdürlerimiz eşlik etti.