TAŞ PARK AİLE ÇAY BAHÇEMİZ RENGARENK

Dış ve iç mekan yenileme çalışmalarıyla vatandaşlarımıza nezih ve ferah ortamlar sunmayı hedefleyen Belediyemiz, Taş Park Aile Çay Bahçemiz başlattığımız çalışmalarla rengarenk oldu.

Yapılan çevre düzenlemesiyle yeni çehre kazanan ve vatandaşların vazgeçilmesi olan Belediyemiz Taş Park Aile Çay Bahçesi yaz aylarının vazgeçilmesi ve en uğrak mekanı olmaya devam edecek.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, amaçlarının halkı memnun edecek hizmetler ortaya koyarak, bu hizmet kalitesini arttırmak olduğunu söyledi.

Vatandaşların nezih ve ferah bir ortamda dinlenmelerini, sohbet etmelerini sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Ülkemiz çok zorlu süreçlerden geçmeye devam ediyor. Virüs belası halen bizimle birlikte. Dikkatli olup, kurallara uyup, bu zorlu süreçleri atlattığımız zaman tekrarda Taş Park Aile Çay Bahçemizde siz değerli halkımızla tekrar kuçaklaşmak istiyoruz. Biz siz değerli halkımızla buluşmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah en kısa zamanda buluşuruz” dedi.