TAŞ PARK AİLE ÇAY BAHÇEMİZ RENGARENK

Belediyemizce vatandaşlarımıza nezih ve ferah ortamlar sunmak için Taş Park Aile Çay Bahçemizde peyzaj çalışmalarımızla rengarenk oldu.

Dış ve iç mekan yenileme çalışmalarıyla vatandaşlarımıza nezih ve ferah ortamlar sunmayı hedefleyen Belediyemiz, Taş Park Aile Çay Bahçemizde başlattığımız çalışmaları tamamladık.

Yapılan çevre düzenlemesiyle yeni çehre kazanan ve vatandaşların vazgeçilmesi olan Belediyemiz Taş Park Aile Çay Bahçesi yaz aylarının vazgeçilmesi ve en uğrak mekanı olmaya devam edecek.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, amaçlarının halkı memnun edecek hizmetler ortaya koyarak, bu hizmet kalitesini arttırmak olduğunu söyledi.

Vatandaşların nezih ve ferah bir ortamda dinlenmelerini, sohbet etmelerini sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Vatandaşlarımızın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda Belediye olarak hizmetlerimiz devam edecektir. Bu kapsamda vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla Taş Park Aile Çay bahçemizde çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarımızı yaptık” dedi.