TAŞ PARK AİLE ÇAY BAHÇEMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI!

Belediyemiz vatandaşlarımıza nezih ve ferah ortamlar sunmak için Taş Park Aile Çay Bahçemizde başlattığı peyzaj, alan genişletme ve kamelya çalışmaları tamamlandı.

Dış ve iç mekan yenileme çalışmalarıyla vatandaşlarımıza nezih ve ferah ortamlar sunmayı hedefleyen Belediyemiz, Taş Park Aile Çay Bahçemizde başlattığımız çalışmaları tamamladık.

Yapılan çevre düzenlemesiyle yeni çehre kazanan ve vatandaşların vazgeçilmesi olan Belediyemiz Taş Park Aile Çay Bahçesi yaz aylarının vazgeçilmesi ve en uğrak mekanı olacak.
Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, amaçlarının halkı memnun edecek hizmetler ortaya koyarak, bu hizmet kalitesini arttırmak olduğunu söyledi.

Vatandaşların nezih ve ferah bir ortamda dinlenmelerini, sohbet etmelerini sağlamak olduğunu belirten Başkanımız Erener, “Vatandaşlarımızın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda Belediye olarak hizmetlerimiz devam edecektir. Bu kapsamda vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla Taş Park Aile Çay bahçemizde çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları başlattık. Başlattığımız çalışmalarla parkımızı yenileyerek, genişleterek halkımızın hizmetine açtık. Taş Park Aile Çay bahçemiz yaz, kış halkımızın hizmetinde olmaya devam edecektir” dedi.