TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELLERİNE YAZ İMAJI!

Görele Belediyesi Temizlik İşleri personellerimize yeni yazlık iş kıyafetlerinin dağıtımı yapıldı.

Görele Belediyesi Temizlik İşlerinde görevli 33 personelimize, yazlık yeni iş kıyafetlerinin dağıtımı yapılarak, personellerin yazın sıcaklığında daha rahat çalışmaları sağlanmaktadır.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, temizlik işleri personellerini yeni iş kıyafetleriyle ziyaret ederek, amaçlarının Görele’yi temiz bir kent imajı ile akıllarda kalmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Temizlik işleri başta olmak üzere yapılan her türlü çalışmayı titizlikle takip ettiklerini belirten Başkanımız Erener, “Yapılan ve yapılacak her türlü projelerimiz ile birlikte bizler için kentimizin imajı ve temizliği de çok önemlidir. İlçemizin temizlik yükünü taşıyan personellerinde bu bilinçle hareket ettiğine inanıyorum. Görele temizlik konusunda örnek kentlerin arasında yerini alacaktır. Biz her yönü ile gelenlerin beğenerek gezeceği ve temizlik açısından hayran kalacağı bir kent istiyoruz. Şehirlerin olmazsa olmazları arasında bu durum ilk baş sıralarda yerini alacaktır. Tabi ki bunların yanında personellerimizin o denli rahatı bizler için büyük önem taşımaktadır. Temizlik işleri personellerinde Yaz, kış her türlü kıyafet değişikliğine giderek, çalışan personellerin iş güvenliğini ve sağlığını ön planda tutup, yazın sıcaklığında daha rahat sağlamaktır. Tüm çalışanlara özverilerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.