TEPEBAŞI MAHALLEMİZİN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜLDÜ

Görele Belediyesi tarafından Tepebaşı Mahallesinde alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tepebaşı Mahallesinde büyük sıkıntı teşkil eden bir sorun daha Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla son buldu.

Tepebaşı Mahallesi Elektrik Mevkiinde sıkıntı haline gelen kanalizasyon hattı yenilenerek, Bahçelievler Mahallesi kanalizasyon hattı ile birleştirildi ve mağduriyete son verildi.

Dur durak bilmeden Görele için çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Ekiplerimizle birlikte devam eden çalışmalarımızı titiz bir şekilde yürütüyoruz. Tepebaşı Mahallemiz için büyük sıkıntı olan bir soruna daha el atarak, bertaraf ettik. Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için yapılan alt yapı çalışmaları Görele’nin her alanında farklı yoğunluklarla devam etmektedir. Hızla gelişen ve büyüyen Görele’nin alt yapı ve üst yapı sorunlarına önem verdik, vermeye de devam ediyoruz. Halkımız için yapılan hizmet bizim asli görevimizdir” dedi.