TOPLANAN YARDIMLAR DUALARLA HALEP’E GÖNDERİLDİ.

Görele Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından ‘Çocuklar Ağlamasın’ sloganıyla Halep için başlatılan kampanyada toplanılan giyecek ve gıda yardımları Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in katılımıyla “TOPAL OSMAN AĞA” Yardım aracıyla dualar eşliğinde Halep’e gönderildi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Halil İbrahim Kalaman ve üyelerine Halep için başlattıkları bu anlamlı kampanya için teşekkür etti.

Zulüm, kan, katliam ve gözyaşı içinde boğulan Halep’in sesine sessiz kalmayan Görele halkına minnettarlık duyduğunu belirten Başkanımız Erener, “Bu kampanyada emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah başlatılan kampanya amacına ulaşmış olur. Nerede mağdur, yardım bekleyen varsa elimizi uzatmalıyız ve yanlarında olmalıyız” dedi.

Kumyalı Mahallesi Hacı Mustafa Kuloğlu Şehitlik Cami İmamı Şenol Yılmaz’ın dualar eşliğinde Halep’e gö

nderilen yardım kampanyası programına MHP Görele İlçe Başkanı Volkan Işkın ve üyeleri de katıldı.