TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Görele Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde düzenlenen Türk Halk Müziği konserimiz sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Uzun yıllardır Görele’nin bu güzelliklerden mahrum bırakılarak, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener tarafından tekrar yeşeren Musiki Cemiyeti düzenlediği Türk Halk Müziği konseri ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, kültüre, sanata değer veren bir belediye olduklarını söyledi.

Musiki Cemiyeti korusunun halk müziği resitali sunmaya devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görele insanını, Görele’deki güzel sesleri kurduğumuz musiki cemiyetiyle siz sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Ben musiki cemiyetimize gösterilen ilgiden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten buradaki ekip çok güzel işlere imza atıyorlar. Bizlere sanatın keyfini yaşatıyorlar. Ben bu gecede emeği bulunan Ahmet Tolga Melikoğlu’na, orkestraya ve sanatçı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.