TÜRKİYE ŞAMPİYONU GÖRELE’DE BELLİ OLDU

Görele’de bir ilkin gerçekleştiği Hentbol Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası Final karşılaşmasını Beşiktaş kazandı.

Görele’de bir ilk yaşanarak, 13 Şubat Kapalı Spor Salonunun Hentbol Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasına sahne olduğu karşılaşmalarda İstanbul, Bolu, İzmir, Ankara, Elazığ, Eskişehir, Ordu, Zonguldak, Kayseri, Denizli, Bursa ve Sivas’tan toplam 16 takım yer aldı.

Toplam 16 takımdan Beşiktaş ve Karşıyaka Hentbol Yıldız Erkekler takımı finale kaldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve salonu dolduran seyirciler tarafından izlenen karşılaşmayı uzatmaların son on saniyesinde 30-29’luk skorla Beşiktaş Hentbol Yıldız Erkekler takımı Türkiye şampiyonu oldu.