ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE VE “GİRESUN”UMUZA HAYIRLI OLSUN!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’nin 65. Hükümet Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmesi dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Erener mesajında, Başbakan Yardımcılığına getirilen Nurettin Canikli’ye Cumhuriyet tarihi boyunca Giresun’umuza verilen en büyük siyasi makamın tebliğ edildiğini söyledi.

Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Nurettin Canikli’nin ülkemize, milletimize ve Giresun’a hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“İlimiz ve ilçelerimize getirdiği hizmet ve yatırımlarla, Giresun’u en iyi şekilde temsil ederek, Başbakan Yardımcılığı görevini hak eden Giresun Milletvekilimiz Nurettin Canikli’yi tebrik ediyor, ülkemize, milletimize ve Giresun’umuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Giresun Milletvekilimiz Nurettin Canikli’yi, Başbakan Yardımcılığı görevinde Allah utandırmasın. Kendisiyle her zaman gurur duyduk. Belediye başkanı olarak kendisiyle çalışmanın ve bu çalışmanın aynı heyecanla devam edeceğinden mutluluk duyuyoruz. Bize ve şehrimize yaşattığı bu onurlu duygu için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a şükranlarımızı sunuyoruz”