Üniversite Öğrencilerimiz İçin Başlatılan Kampanyamız Devam Ediyor!

Belediyemiz tarafından üniversite öğrencilerimiz için başlatılan “İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim” kampanyası devam ediyor.

Ülkemizin her köşesinden ilçemize okumak için gelen üniversite öğrencilerine her türlü desteğini sürdüren Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener önderliğinde başlatılan “İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim” kampanyası devam ediyor.Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele’de eğitim gören öğrencilere eşya yardımında bulunmak amacıyla kampanyaya devam ettiklerini belirterek, kampanya kapsamında Görele halkından evlerinde bulunan ihtiyaç fazlası halı,kilim, koltuk, kanepe, çamaşır makinesi, buzdolabı, televizyon, battaniye ve mutfak eşyaları gibi eşyaları toplayıp ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımını sağlayacaklarını söyledi.Görele Belediyesi olarak ilçenin ekonomisine ve markalaşmasına büyük ölçüde katkı sağlayacak üniversitemizde okuyan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması adına her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:”Ülkemizin her köşesinden üniversitemizde eğitim görmek için ilçemize gelen öğrencilerimize yardım etmek, onlara bir aile özlemi gibi yaklaşmak bizlerin en tabi görevidir. Görele Belediyesi olarak bizlerde üniversite öğrencilerimiz için ?İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim? kampanyası başlattık.

Bu kampanya kapsamında hem üniversite öğrencilerimizin eşya ihtiyaçlarını gidermeyi, hem de evinde kullanılmayan eşyası olan ancak verecek bir yer bulamayan insanlarımız ile ihtiyacı olan öğrencilerimizi buluşturmayı hedefliyoruz? dedi.

İhtiyaç fazlası eşyalarını vermek isteyenlerin belediyemiz Basın ? Yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğüne veya 0454 513 11 89- 0454 513 67 19- 0454 513 10 07 numaralı telefonlarla irtibata geçmeleri gerekiyor.