ÜNLÜCE MAHALLEMİZDE SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI

Görele Belediyesi tarafından mahallelerde yol betonlama çalışmaları devam ediyor.

Belediyemiz ve mahalle halkımızın destekleriyle Ünlüce Mahallemizde sürdürülen yol betonlama çalışmalarımız tamamlanarak, trafiğe açıldı.

Tamamlanan betonlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, mahalle halkıyla bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, mahallerimizde hizmet çalışmalarının aksamadan devam ettiğini belirterek, “Bozcaali, Hürriyet ve Mesire alanımızın yolunun betonlamasının ardından Ünlüce Mahallemizden devam ettirdiğimiz betonlama çalışmalarımızı tamamlayarak, hizmete açtık. Belediye olarak girilmedik mahallemiz, caddemiz, sokağımız kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda mahalle halkımızla da bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.