YARDIM KAMPANYAMIZA HALKIMIZDAN BÜYÜK İLGİ

Belediyemiz tarafından Depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı’nda açılan yardım çadırına Depremzedelerimiz için getirilen ürünler, afet bölgesine ulaştırılacak.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, depremzedelerimize bu zor günlerinde destek veren vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Ülkemiz coğrafyasının yine çok zorlu bir süreçle karşı karşıya kaldığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Ülkemiz yine büyük bir depremle sarsıldı. İçimiz, yüreğimiz yine yandı. Belediye olarak depremzedelerimizin yanında olmak, onlara destek sağlamak için başlattığımız yardım kampanyamıza halkımız yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarımıza bu duyarlı davranışlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Afet bölgelerimizde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.