YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİMİZDEN MUHTEŞEM YILSONU GÖSTERİSİ!

Belediyemizce bu yıl üçüncü defa açılan Görele Belediyesi yaz okulu öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu sergisi ve gösterisi yoğun ilgi gördü.

Minik ellerin kocaman yürekleriyle 2 aylık süre zarfında hazırladıkları resim, heykel, ebru ve taş boyama sanatları Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde halkımızın beğenisine sunuldu. Miniklerin yaptıkları dans ve koro eşliğinde söyledikleri şarkılar ise izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, programda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Gerçekten sosyal anlamda eşi benzeri bulunmayan bu etkinliklere ev sahipliği yapmak bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Görele Belediyesinin belirli kalıpları aşmak için yola çıktığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görele Belediyesi olarak belirli kalıpları aşmak için yola çıktık. 4 yıldan beri yapmış olduğumuz yönetimde esasında Görele’de hatta çevre ilçelerde var olmayan sosyal projeleri hayata geçirmeye başladık ve devam ediyoruz. Halkımızdan da bu yönde aldığımız olumlu görüşler çok hoşumuza gidiyor. Çocuklarımızın sosyal açıdan gelişimi çok önemli. Bu anlamda yola çıktığımız bu projemizle 101 öğrencilerimize ders verdik” dedi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, yaz okulu öğrencilerimize yaz okulu eğitimcilerine katılım belgelerini verdi. Öğrenciler ise Belediye Başkanımız Tolga Erener’e Türk Bayraklı tablo hediye etti.