YAZA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR!

Bahar bakımı ve yaza hazırlık çalışmalarına hız veren Belediyemiz, ilçe merkezinde bulunan park, yeşil alan, bağlantılı ara arter yol kenarlarında ve kaldırımlarda ot biçme ve çim biçme çalışmaları sürdürüyor.

İlçe genelinde bahar bakımı ve yaza hazırlık çalışmalarına devam eden belediye ekiplerimiz, parklar, refüj ve kaldırımlarda uzayan yabani otları biçerek kentin daha güzel bir görünüme kavuşmasını amaçlıyor.

Ekiplerimiz bir yandan motorlu ot biçme makineleriyle çalışırken, biçilen yabani otlar, ikinci bir ekip tarafından tırmık yardımıyla toplanıyor. Parkların tamamını gezen ekipler, yangın tehlikesi oluşturabilecek boş alanlarda da otları temizliyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, bahar bakımı ve yaza hazırlık çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Daha temiz ve daha yaşanabilir bir kent için çalışıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve Park Bahçeler Müdürlüğümüzle, ilçe genelindeki yeşil alanlarda çevre düzenleme çalışması gerçekleştirerek bu bölgeleri daha temiz ve düzenli bir hale getiriyoruz. Bu kapsamda, bu alanlarda çevre düzenleme, yabani bitki temizliği, çiçek temizliği, ot biçme ve sulama gibi çalışmalar yürüterek Görele’yi yaz mevsimine hazırlıyoruz” dedi.