Yeni Aldığımız Makinemiz Bu Karda Hizmette!

Belediyemiz vatandaşların kardan dolayı bir mağduriyet yaşamaması için, kaldırımların ve iş makinelerinin giremediği yerleri açmak için yeni alınan kar püskürtme makinesi ile kar temizleme çalışması başlattı.

Yaya yolunda biriken karların temizliği için alınan yeni kar püskürtme makinesi araçları, öncelikli olarak çarşı merkezindeki kaldırımlar, okul ve halkın yoğun olarak bulunduğu kaldırımların temizliğinde kullanılmaya başlandı.

Böylelikle ekipler kar püskürtme makinesi ile kaldırımların temizliğinde hem zaman kazanıyor, hem de kar temizleme işlemleri daha çabuk bir şekilde tamamlanıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için belediyemize yeni kazandırılan kar püskürtme makinesi ile işlerin daha pratik ve daha seri yapıldığını söyledi. Karla mücadele çalışmalarının en etkin bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkanımız Erener, Belediyemiz personel ve araç fazlalığının bu karda yürüttüğü etkin ve faal çalışmaları ile göstermiştir. Yeni aldığımız kar püskürtme makinemiz kaldırım temizlemede, halkımıza fayda sağladığı gibi işlerinde hem çabuk hem de pratik bir şekilde yapılmasını sağlıyor, dedi.