YENİ ARACIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Görele Belediyesi, daha etkin ve aktif bir hizmet için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Hizmet alanında ilkleri başaran, ilçeye getirdiği yeniliklerle halkın sevgisini kazanan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediyenin araç filozuna yenilerini eklemeye devam ediyor.

Belediye Başkanımız Tolga Erener’in girişimleriyle ilçemize İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden Mercedes-Benz Axor 1823 Marka 13 Ton kapasiteli vakumlu yol süpürme ve temizleme aracı kazandırılarak, ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Araçta incelemelerde bulunan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçeye daha iyi hizmet verebilmek için araç filolarını güçlendirdiklerini, son olarak da yol süpürme ve temizlik aracını ilçeye kazandırdıklarını belirterek, “Her geçen gün, büyüyen ve gelişen ilçemizle bağlantılı olarak yatırım ve hizmetlerimiz de artıyor. İlçemiz için en iyisini en güzelini yapma gayreti içerisinde çalışmalarımız sürüyor. Daha temiz bir çevre için, vakumlu yol süpürme aracını ilçemize kazandırdık. Yeni aracımız ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız hizmet sunmayı nasip etsin. Emeği geçen başta Çevre Koruma Daire Başkanı hemşerimiz Prof. Dr. Fuat Alarçin olmak üzere tüm daire müdürlerine teşekkür ederim” dedi.