YENİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN EL ELE VERDİLER.

Türkelli Köyü Sekü mevkisinde Eğitim gönüllüsü Fuat Gürel, Nihat Gürel ve ailesi tarafından üçte ikilik hissesi bağışlanan ve Görele Belediyesince üçte birlik hissesi kamulaştırılan 4,5 dönümlük arazi, mülkiyeti belediyemize ait 1,5 dönümlük arazi ile birleştirilerek, 6 dönümlük arazi üzerine ilçeye yeni bir üniversite kazandırılması için büyük adım atıldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, üniversite yapımı için belediyemize bağışlanan 4,5 Bin metrekarelik alanın tabusunu Tapu Müdürü Mehmet Cansız’ın elinden aldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, 4.5 dönümlük araziyi belediyemize bağışlayan eğitim gönüllüleri Fuat Gürel, Nihat Gürel ve ailesine teşekkür ederek, “Üniversite yapımı için büyük bir yol kat etmiş durumdayız. Ben arazi bağışında bulunarak, eğitime verdiği katkılarından dolayı Fuat Gürel, Nihat Gürel ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Görele attığımız bu adımlarla üniversite yuvası haline gelecektir” dedi.