YENİ CENAZE NAKİL ARACIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Görele Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye, araç filosuna yenilerini eklemeye devam ediyor.

Vatandaşlarımızın açılı günlerinde yanında olan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçemize soğutuculu, 4 cenaze taşıma kapasiteli cenaze nakil aracı kazandırdı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yeni cenaze nakil aracını inceleyerek, araçla ilgili bilgi aldı.

Yeni cenaze nakil aracının ilçeye hayırlı olasını dileyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Hemşerilerimizin acılı günlerinde yanında olmaya, acılarını paylaşmaya, hafifletmeye, acılarının bizim acımız olduğunu onlara hissettirmeye devam ediyoruz. Görele Belediyesi olarak iki tane cenaze nakil aracı filomuza bir yenisini daha ekledik. Soğutuculu, 4 cenaze taşıma kapasiteli yeni aracımızla birlikte şuanda 3 tane cenaze nakil aracımız bulunuyor. Yeni aracımız Görele halkına ve Görele Belediyesi’ne hayırlı olsun” dedi.