YENİ HALK PAZARIMIZDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR!

Görele Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni halk pazarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Görele Belediyesi tarafından ilçenin Kumyalı Mahallesi’nde yapımına başlanarak istinat duvarı, yağmur suyu hattı döşeme ve zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanarak, üst yapı çalışmalarının başladığı yeni halk pazarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Yaptığı ve yapacağı projelerle yılın yöneticisi seçilen, hizmet çalışmalarıyla halkın takdirini toplayan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçenin Kumyalı Mahallesi’nde yapımına başlanan modern halk pazarının faaliyete geçmesiyle pazarcı esnafı ve halkın rahatlayacağını söyledi.

İstinat duvarı, yağmur suyu hattı döşeme ve zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı yeni halk pazarında üst yapı (parke taşı döşeme) çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Erener, “Yeni halk pazarımız parke taşı döşeme çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından modern bir görünüme kavuşacaktır. Pazarımızda esnafımız ve vatandaşlarımız için rahat alışveriş yapabileceği her şey düşünüldü. İlçemizdeki pazar yeri sıkıntısını da yapacağımız projeyle ortadan kaldırmış olacağız” dedi.