YENİ YOLCU BEKLEME KABİNLERİMİZ HİZMETTE

Görele Belediyesi tarafından ilçemizin çeşitli yerlerine yolcu bekleme kabinleri yerleştirildi.

Belediyemizin vatandaşlarımıza yönelik hizmetleri devam ediyor. Vatandaşlarımızın toplu ulaşımlarında rahat bir ortamda beklemelerini sağlamak amacıyla ahşaptan yapılan yolcu bekleme kabinlerimiz yerlerine monte edildi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, yeni durakları inceleyerek, ilk gün ki aşkla beraber hizmetlere devam ettiklerini söyledi.

İlçemize yakışacak modern ve görsel açıdan zengin yolcu bekleme kabinlerinin ilçemize hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Yeni yolcu kabinlerimizi belirli yerlere monte ettik. Özel olarak ahşap ve metal malzemeden yapılan yolcu kabinlerimiz ilçemizin tarihsel, kültürel ve mimarı yapısını simgeliyor. Bu zamana halkımızın yararına olacak işlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz” dedi.