YENİ YOLLAR AÇIYOR, MAĞDURİYETLERE SON VERİYORUZ…

Görele Belediyesi mahallelerde yeni yollar açmaya, yeni imkanlar sağlamaya, mağduriyetlere son vermeye, ulaşımı rahatlatmaya devam ediyor.

Hizmet çalışmalarını her alanda sürdürerek, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Görele Belediyesi, yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürerek, Bahçelievler Mahallesi Hebirli mevkisini yola kavuşturdu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla, arazi yeri Nazif Kahveci ve hissedarları tarafında belediyemize bağışlanarak, Gelevera Deresi’nden arıtma ile birlikte Görele’ye verilecek olan temiz ve ucuz içme suyu projesi için 2 Bin metreküp su deposunun yolu açılmış, büyük bir mağduriyete de son verilmiş oldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçe mahallelerini yeni yollarla buluşturmaya ve mağduriyetlere son vermeye devam ettiklerini belirterek, “İlçemiz Bahçelievler Mahallesi Hebirli mevkisini yeni yoluna kavuşturduk. Böylelikle hem buradaki mağduriyete son vermiş, hem de Gelevera Deresi’nden arıtma ile birlikte Görele’ye verilecek olan temiz ve ucuz içme suyu projesi için yapılacağımız 2 Bin metreküp su deposunun yolunu açmış olduk. Bizlere arazi bağışında bulunan Nazif Kahveci ve hissedarlarına çok teşekkür ediyorum. Yeni açtığımız yolumuzda taslak ve tesviye çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.