YEŞİLTEPE VE BAHÇELİEVLER SINIRINI KAPSAYAN YOLUMUZDA ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

Göreve geldiği günden itibaren çalışmalarıyla takdir toplayan, Görele’de ilkleri yaşatan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla Yeşiltepe ve Bahçelievler mahallelerinin sınırını kapsayan Öküzoluğu Sokakta kazı işlemlerinin ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.

Karayolları tarafından Görele Belediyesine devredilen ve ilk etapta alt yapı (kanalizasyon, yağmur ve içme suyu şebeke hattı) çalışmaları tamamlanan Yeşiltepe ve Bahçelievler mahallelerinin sınırını kapsayan Öküzoluğu Sokakta Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla kazı çalışmalarının ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.

Yapılmayan yatırımların, getirilmeyen hizmetlerin takipçisi olan ve Görele’de tarihi anları yaşatan, Görele’nin kısa zamanda sevgisini toplayan, hizmette sınır tanımayan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, halkımızın rahatı için yapamayacakları bir hizmetin daha olmadığı söyledi.

Görele’de hizmet çalışmalarının artarak devam edeceğini hatırlatan Başkanımız Erener, “Halkımızın rahatı, trafiğin aksamadan devam etmesi için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Bunları yerine getirirken hiçbir menfaatin altına sığınmıyoruz. İlçemizde vatandaşlarımızın rahatını bozacak, ulaşımı engelleyecek sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bu sorunlardan bir tanesini daha çözmek için kolları sıvadık. Yeşiltepe ve Bahçelievler mahallelerinin sınırını kapsayan Öküzoluğu Sokakta üst yapı çalışmaları için kazı çalışmalarına başladık. Kısa zamanda çalışmalarımızı gerçekleştirip, yolumuzu trafiğin akışına bırakıp, vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi