YIL SONU SERGİLERİNİN VE KERMESLERİN AÇILIŞINI YAPTIK!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yıl sonu sergilerinin ve kermeslerinin açılışını yaptı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Müftülüğü tarafından kuran kursu öğrencileri yararına açılan kermesin daha sonrada Görele Halk Eğitim Merkezi tarafından Kaynar ve Karakeş köylerinde açılan “El ve Makine Nakışı” kursunun yıl sonu sergilerinin açılışını yaptı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursuların insanlar arasında diyalogları geliştirdiklerini söyledi.

Yıllar geçtikçe köylerdeki insan sayısının azaldığını belirten Başkanımız Erener, “Üzüntümüz şu ki yıllar geçtikçe köylerimizdeki insan sayısının azalması ama ben artık umutluyum onu söyleyebilirim. Geliştirilen yeni hizmet proje ile birlikte kırsallarda kalkınma başlayacak. Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslar çok önemli benim için. Burada sadece el hünerlerinizi geliştirmiyorsunuz, birbirinizle olan diyaloglarınızı da geliştiriyorsunuz. Birbirinize karşı bağlılığınızı güçlendiriyorsunuz. Ben kursularımızın hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.