YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARI FİNALLERİNDE…

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Rize Ardeşen’de yapılan grup müsabakalarında birinci olan ve Erzincan’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak kazanan Mehmet Gürel Ortaokulu Yıldız Kızlar hentbol takımını okullarında ziyaret etti.

Yıldız kızlara Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde başarılar dileyen Başkanımız Erener, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını, başarının hiçbir zaman uzakta olmadığını hatırlattı.

Giresun ve Rize’deki grup maçlarında gösterdikleri performansı Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde de göstereceklerine inancının tam olduğunu belirten Başkanımız Erener, “Elinizde şuanda Görele ve okulunuzu en iyi şekilde temsil edecek bir fırsat var. Bu fırsatı değerlendireceğinize ben yürekten inanıyorum. Sizleri başarınızdan dolayı tekrar kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Yıldız Kızlar ise Başkanımız Erener’e başarı için söz vererek, kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür etti.