YILIN SON GÜNÜNDE DE HİZMETE DEVAM…

Görele’nin sosyo ekonomik değerini yükselten, yaptığı hizmet, getirdiği yatırımlarla Görele’de değişimin yüzünü yaşatan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yılın son gününde de hizmet çalışmalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Görele Belediyesi günde binlerce araç ve vatandaşların geçiş yaptığı, Görele’yi birbirine bağlayan Görele Köprüsünde, vatandaşlarımızın can güvenliği için kaldırım genişletme çalışması başlattı.

Yıllardır herhangi bir çalışma yapılmayarak, vatandaşların geçişi esnasında büyük risk oluşturan Görele Köprüsündeki bu olumsuzluğa Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, dur dedi.

Görele Köprüsünde kaldırım genişletme çalışması başlatan Belediyemiz, hizmet noktasında dur durak bilmiyor. Yılın son gününde de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Köprüsündeki çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bir hizmet yaparken, bir yatırım kazandırılırken her zaman ve her daim vatandaşların can güvenliğinin her şeyin üstünde tuttuklarını belirten Başkanımız Erener, “Hizmette dur durak bilmiyoruz. Belediye olarak son sürat çalışmalarımı sürdürerek, vatandaşlarımızı yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Yıllardır yapılamayan ve vatandaşlarımız için büyük risk oluşturan Görele Köprüsünde vatandaşlarımızın güvenliği için kaldırım genişletme çalışmaları başlattık. Kaldırım çalışmalarımız tamamlandığında korkuluk çalışmalarımızla büyük bir sorunun daha önüne geçmiş olacağız. Her şey gelişen Görele’miz için, her şey vatandaşlarımız için” dedi.