YOLLARIMIZDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİMİZ DEVAM EDİYOR!

Görele Belediyesi yollarda güvenlik önlemleri almaya devam ediyor. Belediyemiz Ekiplerimiz ana yolda ve mahalle yollarında can ve mal güvenliğinin sağlanması için hız kesici kasisler yerleştiriyor.

Kasis (hız kesici) çalışmalarını anayol ve mahallelerimizde sürdüren Belediyemiz, gidiş ve geliş bölümüne uyarıcı levhalarla Kasis (hız kesici) yerleştirerek, vatandaşın can ve mal güvenliğini her şeyden üstün tutuyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye hizmetlerini halkın güven ve huzurla istifade etmesi için gerçekleştirdiklerini söyledi.

Trafikte ulaşımın aksamaması, güvenli bir şekilde yolculuğun gerçekleştirilmesi için anayollarda ve mahallelerde yol açma, genişletme, betonlama, asfaltlama ve kasis çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Trafikte ulaşımın rahat sağlanması amacıyla belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın huzurla ulaşım sağlayabilmesi içinde okul önlerine, kavşak ve diğer geçiş noktalarına yaya geçidi ve işaret çizgileri çizerek, dubalar ve tabelalar yerleştirdik. Güvenlik açısından bununla da yetinmeyip araçların hızlı seyredip tehlike oluşturabileceği, yaya geçişinin veya bir başka tali yoldan araç çıkabilecek noktalara kauçuk hız kesici kasisler yerleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ve can güvenliği açısından yaptığımız bu çalışmamız ihtiyaç duyulan ve önem arz eden noktalarda devam edecek“