YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ REYONLARININ YAPIMINA BAŞLANDI!

Belediyemiz tarafından halkımıza ve turistlere yönelik açılacak olan yöresel ürünler satış reyonlarımızın yapımına başlandı.

Kumyalı Mahallesi’nde kurulan ve turistlerin vazgeçilmez mekanı haline gelen Kemence ve Kültür Müzemiz ile Osman Zeki Dülger Çocuk Parkımızın olduğu alanda yer alacak olan ve ilçemize ait yöresel ürünlerin yer alacağı yöresel ürünler satış reyonlarımız halkımızın ve turistlerin hizmetine sunulacaktır.

Yaptığı yatırım ve getirdiği yeniliklerle Görele’nin isminden sıkça söz ettiren Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçemize ait yöresel ürünlerin yer alacağı yöresel ürünler satış reyonlarının yapımına başlandığını söyledi.

Yöresel ürünler satış reyonlarının tamamlanmasıyla ilçeye ait ürünleri halkın ve turistlerin hizmetine sunacaklarını belirten Başkanımız Erener, “Kemence ve Kültür Müzemiz ile Osman Zeki Dülger Çocuk Parkımızın olduğu alanda yer alacak olan ve ilçemize ait yöresel ürünlerin yer alacağı yöresel ürünler satış reyonlarımızda yapımına hayırlısıyla başladık. Bu reyonlarımız zengin içeriğiyle halkımıza ve turistlere en iyi hizmeti sunacağına inanıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.