ZABITA EKİPLERİMİZCE FIRINLARDA RAMAZAN DENETİMİ YAPILDI

Görele Belediyesi zabıta ekiplerimizce ilçede faaliyet gösteren tüm fırınlarda ramazan denetimi yapıldı

Görele Belediyesi zabıta ekiplerimiz ilçede bulunan tüm fırınları gezerek, pide fiyatlarının ve gramajlarının kontrol etti. Fırınların hijyenik şartlarına bakan ekiplerimiz kurala uymayanlara uyarılarda bulundu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik şartlarda çıkarılan pide tüketmesini esas alan incelemeler sonucu fırınlardaki pide fiyatlarının ve gramajlarının kontrol edildiğini söyledi.

Fırınlarda çıkarılan pidelerin standartlara uygun olup olmadığının kontrol edildiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Belirlenen tarifeye göre ilçemizde ramazan pidesinin en az 500 gram ağırlığında olması gerekiyor. Bu konuda yaptığımız denetimlerde genel olarak gramajın tarifenin üstünde olduğunu gördük. Ayrıca hijyen kuralları açısından da kontrollerimizi gerçekleştirdik. Halkın sağlıklı hizmet alabilmesi için denetimlerimizi belirli aralıklarda sürdüreceğiz” dedi.