ZABITA EKİPLERİMİZDEN ETİKET DENETİMİ
Görele Belediyesi Zabıta ekiplerimiz ilçede faaliyet gösteren market ve manavlarda etiket denetimi gerçekleştirdi.
Zabıta ekiplerimizce market ve manavlarda bulunan fiyatlandırma etiketi kontrolü yapılarak, fiyat etiketi olmayanlara cezai işlem gerçekleştirildi.
Belediye Başkanımız Tolga Erener, rutin olarak denetimlerin yapıldığını, halka hizmetin öncelikleri arasında bulunduğunu söyledi.
Vatandaşların bu gibi durumlarda karşılaştıkları olumsuzlukları 515 10 10 numaralı hattı arayarak ‘Beyaz Masa’ birimine şikayette bulunmalarını isteyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Rutin olarak denetimlerimiz devam ediyor. Halkımızdan gelen şikayetleri benimsiyor, gerekli işlemler gerçekleştiriliyor” dedi.