Başkanımız ‘Uluslararası Aksu Festivali’ne katıldı.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Giresun’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Uluslararası Aksu Festivali’ne katıldı.

Festivalde sacayağından geçen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, dilek dileme sırası kendisine geldiğinde ise ‘Görelemize çok güzel hizmetler getirme’ temennisinde bulundu.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Binlerce yıllık tarihi olan ve geçmişte halk arasında ‘Mayıs 7’si’ olarak tabir edilen Uluslararası Aksu Festivali’ne katıldık. Yerli ve yabancı bir çok misafirin bulunduğu festivalde, birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı konserler ve farklı ülkelerden gelen heyetlerin eşsiz folklor gösterilerini büyük bir beğeniyle izledik. Geleneksel sacayağından geçerek dilek dileme sırası bizlere geldiğinde “Görelemize çok güzel hizmetler getirme” temennisinde bulunduk. Bizleri misafir eden ve bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.