Belediyemize ait Kademe binamızın çehresini değiştiyoruz.

Görele Belediyesi, hizmetlerin daha sağlıklı ve daha verimli bir şekilde yürütülebilmesi için çalışmalarına Belediyemize ait Kademe binamızın çehresini değiştirmekle başladı.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Hizmetlerde verimi arttırmak için çalışmalara örnek bir kademe binası oluşturmak için başladıklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Görele Belediyesi olarak çalışma alanlarımızı daha güvenli ve verimli hale getirme çabalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Amaçlarının Belediyemiz personelleri için daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmak ve bu sayede hizmet kalitesini artırmak olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Kademe birimlerimizi detaylı bir şekilde denetledik ve personelimizin daha güvenli bir çalışma ortamında faaliyet göstermesini sağlamak için önemli adımlar attık. Mevcut alanlarımızı daha verimli bir şekilde kullanmak için çeşitli düzenlemeler ve iyileştirmeler yapıyoruz. Böylece hem personelimizin iş performansını arttırmayı, hem de hizmetlerimizi daha etkili bir şekilde sunabilmeyi planlıyoruz.” dedi.