Başkanımız sporcularımızın kuşak terfi sevincine ortak oldu.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Görele Belediye Spor Kulübü Taekwondo Sporcularımızın 2024 Yılı Mayıs Ayı Kuşak Takdim Töreni’ne katıldı.

Toplam 63  Taekwondocumuzun kuşak sevincine ortak olan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, genç sporcularımızı kutladı.

Spor ve sporcuların her daim yanında ve destekçisi olacaklarını ifade eden Belediye Başkanımız Hasbi Dede, şunları kaydetti:

“9 Sporcumuz Beyaz kuşaktan Sarı-Yeşil kuşağa, 27 sporcumuz Sarı-Yeşilden Yeşil-Maviye, 14 sporcumuz Yeşil-Maviden Mavi-Kırmızıya, 4 sporcumuz Mavi-Kırmızıdan Kırmızıya, 9 sporcumuz Kırmızıdan Kırmızı-Siyaha olmak üzere toplam 63 Taekwondocumuzun kuşak terfi sevincini birlikte yaşadık. İlçemizi ve ilimizi yarışmalarda temsil etmek üzere çalışmalarına devam eden Mavi-Kırmızı, Kırmızı ve Kırmızı-Siyah kuşaklı sporcularımızla gurur duyuyor, kendilerine başarılar diliyorum. Sporun ve sporcularımızın her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.”