İlçe Halk Kütüphanemizin “Kafe bölümü” artık hizmetinizde.

Belediyemiz tarafından Yeşiltepe Mahallesi’nde hizmete açılan İlçe Halk Kütüphanemizin içerisinde yer alan kafe bölümünün açılışı yapıldı.

Belediyemiz tarafından İç dekorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan İlçe Halk Kütüphanemizin içerisinde yer alan kafe bölümü, Belediye Başkanımız Hasbi Dede ve diğer davetlilerin katılımıyla açılışı yapılarak, hizmete girdi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, davetlileri selamlayarak, günün yorgunluğunu atabileceğimiz güzel bir sosyal tesisin açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kafemizin Görele’mize ve halkımıza hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Yeşiltepe Mahallemizde, şehrimizin sembollerinden biri olan deremizin yanında, çayınızı, kahvenizi yudumlarken kitabınızı okuyabileceğiniz, güzel bir tatlı eşliğinde dostlarınızla keyifli sohbetler edip, günün yorgunluğunu atabileceğiniz bu sosyal ve kültürel mekanı siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal ve kültürel alanda gerçekleştireceğimiz çalışmaların bir başlangıcı olan kafemizin Görelemiz’e ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz” dedi.