“Engelsiz bir Görele için, hep birlikte, el ele”

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, ‘Engelliler Haftası’ olması dolayısıyla Genel Merkezi ilçemizde bulunan Karadeniz Omurilik Felçliler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Asiye Divli ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları zorlukları dinleyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları bizzat kendilerinden dinledik. Bu zorlukların aşılabilmesi için ortak çözüm yolları aradık. Sadece Engelliler Haftası’nda değil, her zaman derneğimizle irtibat halinde olarak toplumumuzun her kesimine eşit fırsatlar sunmayı ve engelleri birlikte aşmayı hedefliyoruz.” dedi.

Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak ve haklarına saygı göstermek öncelikli hedeflerimizden biri olduğunu belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Engelli vatandaşlarımıza olan sevgi, saygı ve desteğimizi her zaman hissettirelim. Unutmayalım ki, toplumdaki her birey hayatın akışı içerisinde birer engelli adayıdır. Bu güzel ziyarette bizleri en samimi duygularla misafir eden Dernek Başkanımız Sayın Asiye Divli’ye ve bütün dernek üyelerimize teşekkür ediyor, kardeşleri olarak her zaman yanlarında olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Engelsiz bir Görele için, hep birlikte, el ele…” dedi.