İlçemizde hiçbir geliri olmayan vatandaşlarımız ile emeklilerimize yüzde 50 su indirimi uygulanacak

Görele Belediyesi 2024 Mayıs ayı olağan toplantısı Belediye Başkanımız Hasbi Dede, başkanlığında yapıldı.

Gündem maddelerinde yer alan ikametgahları belediye mücavir alan içerisinde bulunan hiçbir geliri olmayan vatandaşlar ile emeklilere yüzde 50 su indirimi yapılması oy birliğiyle kabuk edilirken, ilçeye Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması oy çokluğuyla kabul edildi.

Diğer gündem maddelerinden yetkili sendika ile sözleşme imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Taşınmaz satışı, kadro ihdas cetveli, belediyeye ait yan ödeme cetveli, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kurulması, araç satışı konusu ile Plan ve Bütçe komisyon raporları görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Zabıta Müdürlüğü ücret tarifelerinin görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna, imar ile ilgili konuların görüşülmesi ise İmar Komisyonuna havale edildi.