Türk Sanat Müziği konserimiz sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Görele Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türk Sanat Müziği konserimiz sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Musiki Cemiyeti Koru Şefi Oğuzhan Öner rehberliğinde Anneler Gününe özel düzenlenen konserde izleyenler keyifli dakikalar yaşadı.

Belediye Başkan Vekilimiz İlkay Odabaş, konserde emeği bulunan herkese teşekkür ederek, “İlçemize hizmet sevdası için İstanbul’da bulunan Hasbi Dede Başkanımızın siz değerli halkımıza selamı var. Sosyal belediyeciliğin en güzel ortak noktası sanattır. Sanatın olduğu yerde birleştiriciliği, ruhu besleyici özelliği var. Bundan böyle sanatla ilgili sosyal faaliyetlerde bu ortamda birçok defa bulaşacağız. Siz değerli izleyiciler başta olmak üzere bu konserde emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konserimize bir önceki dönem Milletvekilimiz Selahattin Karaahmetoğlu, belediye meclis üyelerimiz, siyasi parti temsilcileri ve diğer daire amirleri katıldı.