İlçemizi kent kimliğine yakışır bir hale getiriyoruz

Belediyemiz parke taşı döşeme çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, tüm mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarımızı da kent kimliğine yakışır hale getiriyor.

İnsan hayatına pozitif enerji veren bir çevre oluşturma arzusu içerisinde çevre düzenleme çalışmaları kapsamında parke taşı döşeme çalışmalarına devam eden Belediyemiz, çalışmalarını Aydınlıkevler Mahallesi Kuyumcu Deresi mevkiinde sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Görele’yi modern bir görünüme kavuşturma anlayışı içerisinde hızla çalışmalara başladıklarını söyledi.

Parke taşı döşeme çalışmalarıyla, park ve peyzaj çalışmalarını birleştirip, merkez ve mahallelerimizi yeşil alanlarla donatıp, daha yaşanılabilir bir çevre oluşturma bilinci içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için ekip çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘İşimiz Gücümüz Görele’ anlayışı ile çıkmış olduğumuz hizmet yolunda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şuanda merkez ve mahallelerimizin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı, bir yandan kaldırım ve bir yandan da parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalarımızı daha modern ve daha güzel bir Görele için sürdürüyoruz” dedi.